2016. május 30., hétfő

10 kínos helyzet, amelyen MINDENKI átment

Sziasztoook!  Tudom, tudom... Már nagyon rég nem hoztunk új bejegyzést, és emiatt nagyon szégyelljük magunkat. De ma novella elemzés közben eszembe jutott, hogy de jó lenne egy kicsit blogolni... Szóval remélem mosolyt csalok az arcotokra ezen a szomorú hétfői napon.
Jó olvasást :)
                                          http://connectedgirlskami.blogspot.ro/2016/05/10-kenyelmetlen-helyzet-amelyen.htmlMindenki, de mindenki ismeri azt a helyzetet, amikor mindenki ott van körülötted és énekli a Boldog születésnapot, s te csak ülsz ott és mosolyogsz mint a vadalma és várod, hogy mindenki befejezze.


                             


Amikor próbálsz elmesélni egy vicces történetet és rájössz, hogy senki sem figyel rád, te pedig lassan elhallgatsz, és úgy teszel, mintha nem mondtál volna semmit.


              


Amikor a szüleiddel nézel egy fimet és "forró" jelenet következik és te hirtelen nagyon érdekesnek találod a falon mászkáló legyet.

Az a ritka pillanat, amikor csend van az osztályban és a gyomrod úgy dönt, hogy egy haldokló bálna hangját adja ki.
Az a pillanat amikor a tanárnő segít a melletted ülőnek és te csak nézel előre és  bámulod a táblát.Amikor visszanézel egy videót és arra gondolsz, hogy olyan-e a hangod a valódi életben is...
Amikor rájössz, hogy nem is neked köszöntek.

                     Az a szomorú helyzet, amikor egy barátod házában vagy és a szüleik elkezdenek veszekedni vele és te csak ülsz ott és bámulod a földet.
Az a szomorú helyzet amikor az utcán mész a barátaiddal és mindenki egymás mellett megy s te ballagsz a hátuk mögött mivel neked már nincs hely.


Igazából nem is tudom, hogy melyik a kínosabb... Amikor felelsz Dóra kérdésére, vagy amikor csendben ülsz, míg ő bámul rád...
Na és mára ennyi volt, hamarosan újra jelentkezem, sziasztoook!!!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése